• Ma-Do: 8.00-19.00. Vr: 8.00-18.00. Za: 9.00-16.00
  • De Slof 3, 5107 RH Dongen
  • +31 (0)162 313 854

Extra services

EXTRA SERVICES

Is uw auto bij ons in onderhoud of reparatie? Wij hebben diverse leenauto’s waarvan u tegen interessant tarief gebruik kunt maken. Voor € 12,50 per dag leent u de compacte Fiat Seicento en voor € 17,50 leent u de ruimere Opel Corsa. Voor de gereden kilometers betaalt u € 0,18 per kilometer. U hoeft na gebruik niet af te tanken.

Snelle service bij ruitschade. Van het repareren van een kleine ster tot het vervangen van een volledige ruit.

Toch wel handig, een trekhaak? Voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te gebeuren. Verharen en Wijnen werkt samen met trekhaken.nl

U kunt uw aangeschafte auto verzekeren via Verharen en Wijnen. Of het nu om WA, beperkt of volledig casco gaat, we regelen het graag voor u.

Geen lid van de ANWB of Route Mobiel? Verzeker u van BOVAG-pechhulp via ons. Onze pechdienst helpt u op elk tijdstip op elke plek in Nederland.

Download onze app Autobedrijf Verharen & Wijnen in de AppStore of de Android PlayStore en plan zelf een afspraak in.

Bij aankoop van een gebruikte auto kunt u kiezen uit diverse servicepakketten. Koopt u een nieuwe auto dan krijgt u automatisch fabrieksgarantie. De duur van de fabrieksgarantie is afhankelijk van het merk.