• Ma-Do: 8.00-19.00. Vr: 8.00-18.00. Za: 9.00-16.00
  • De Slof 3, 5107 RH Dongen
  • +31 (0)162 313 854

Financiering en lease

AUTOFINANCIERING PARTICULIER

Wilt u uw nieuwe of tweedehands auto graag in termijnen betalen? Geen probleem. Wij werken voor autofinanciering samen met Finance Bizniz.

Meteen weten waar u aan toe bent? Vul het aanschafbedrag in op de calculator en bekijk direct de afbetalingsmogelijkheden. U spreekt met Finance Bizniz af binnen welke termijn u de auto gaat afbetalen.

Auto leasen

Bij Autobedrijf Verharen & Wijnen vindt u de leaseauto die bij u past. We zijn merkonafhankelijk. Via ons kunt u de auto ook financieren. Er zijn twee auto lease kredietmogelijkheden die u via ons kunt afsluiten: Financial Lease en Operational Lease.

Financial Lease

U betaalt voor uw auto een vast bedrag aan rente (rente staat vast) en aflossing over een   vooraf afgesproken looptijd. De lening wordt afgestemd op de gebruiksduur van de auto. Als alle termijnen zijn voldaan is de auto juridisch uw eigendom. Deze vorm van carlease is zowel geschikt voor particulieren als bedrijven.

Operational Lease

Operational Lease is er speciaal voor ondernemers. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. U huurt de auto voor langere termijn inclusief wegenbelasting,  verzekering, onderhoud en kosten. Als het leasecontract ten einde loopt levert u de auto weer in, zonder risico van restwaarde.

AUTOFINANCIERING ZAKELIJK

Voor uw zakelijke autofinanciering werkt Verharen & Wijnen samen met BD Lease. BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens.

WERKPLAATS